חגיגות יום המורה בבתי הספר ובגני הילדים

יום המורה צוין במוסדות החינוך בגבעתיים עם מחוות והפתעות לצוותים החינוכיים

רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, שרון פילוסוף, ראש מנהל החינוך, הנוער והצעירים ויוני רובינשטיין, סגן ראש מנהל החינוך, ביקרו בבתי הספר ברנר וקלעי, ובגנים דוכיפת וגדרון ונפגשו עם הצוותים החינוכיים. ראש העיר בירך את אנשי ההוראה והודה להם על העשייה שלהם למען ילדי וילדות העיר.קמפיין עירוני מיוחד בהשתתפות נציגים ממוסדות החינוך השונים, פורסם ברשתות החברתיות ובשלטי חוצות ברחבי העיר.

אנשי החינוך שלקחו חלק בפרויקט הם: איריס להגאני מבי"ס שמעוני, בן נרושביץ מתיכון אורט קרייזמן, גל תמיר מתיכון קלעי, זיו עמית מבי"ס בן גוריון, חני שטיבי מבי״ס אמונים, מאיר לביא מתיכון תלמה ילין, מיטל לוי מבי"ס בורוכוב, מירי שלי מגן דליה, מעיין שלו גורן מבי"ס בית אקשטיין, מירית אברהמי מבי"ס ברנר, נירית גיל מבי"ס לאה גולדברג, רתם לוריא פרידמן מבי"ס יגאל אלון, שלומית דבדבני מתיכון שמעון בן צבי, שרית מרלי מבי"ס כצנלסון ושרית שמואלי מבי"ס גורדון.

צוותי ההנהלה בבתי הספר, וועדי ההורים והתלמידים הכינו הפתעות יצירתיות ומפנקות לצוותי החינוך. מנהל החינוך חילק ברכות אישיות לכל צוותי החינוך בעיר ושי בית ספרי. לצוותי הגנים הוענקו תשורות - מעמדים לטלפונים.

שרון פילוסוף, ראש מנהל החינוך, הנוער והצעירים: "יום המורה הוא הזדמנות מצוינת להגיד תודה לצוותי החינוך הנפלאים בגבעתיים, אלה שבוחרים ובוחרות בכל בוקר מחדש לקחת אחריות ולהשפיע על חינוכם והשכלתם של תלמידי ותלמידות העיר. גבעתיים אומרת תודה ענקית לכלל העוסקים במלאכה החינוכית, ובהם אנשי המנהלה בבתי הספר, צוותי הגנים וצוותי ההדרכה בתנועות וארגוני הנוער. זו הייחודיות של גבעתיים ואנו גאים על שילוב הכוחות לטובת הדור הבא."

רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "תפקיד המחנך תמיד היה חשוב, אך בשנים האחרונות, בשל התקופה האינטנסיבית בה אנו חיים ואחרי שנה וחצי של לימוד ביתי בימי קורונה, הוא הפך חשוב ומאתגר מתמיד. כיום, כשכמעט ולא נותרו מנהיגים ערכיים בהנהגה הישראלית, המחנכים והמחנכות הם בעצם המנהיגים האמתיים בעיני, ככאלו שמעצבים את פני הדור הצעיר ומנחילים ידע, ערכים ונורמות. המחנכים, המחנכות, הגננות והסייעות שלנו, לא מוותרים על אף תלמיד ותלמידה. הם כבר מזמן לא מתמקדים רק בהקניית תכנים לימודיים, אלא עוסקים גם בתכנים חברתיים, ערכיים ורגשיים ונדרשים במקביל גם לספק מענה להורים. אנשי החינוך עוסקים בתפקיד חשוב וקדוש – ועל כך נתונה להם מלוא הערכתנו ותודתנו, לא רק ביום המורה, אלא במהלך כל השנה."