המורים המצטיינים של גבעתיים

בטקס הוקרה שנתי הוענקו תעודות הצטיינות ל-15 אנשי חינוך תאריך עדכון: 24/05/2021 שם מפרסם: תקשורת ודוברות

תמיר

בטקס הוקרה לאנשי חינוך מצטיינים במעמד ראש העירייה, רן קוניק, הוענקו תעודות הצטיינות ל-12 מורים ומורות מבתי הספר היסודיים והתיכוניים בעיר, ול-3 נשות חינוך מגני הילדים. באירוע השתתפו יורם פומרנץ, מנכ"ל עיריית גבעתיים; ברכה ברייר, מפקחת כוללת, משרד החינוך; נאוה כהן, מפקחת על גני הילדים, משרד החינוך; אירית אהרונסון, ראש מנהל החינוך, הנוער והצעירים; עתידה יערי, מנהלת מחלקת מוסדות חינוך; עדי וויצברג, מנהלת המחלקה הפדגוגית וירון גבריאל, מנהל מדור גני הילדים.

שלושה מורים מצטיינים נבחרו לייצג את גבעתיים בטקס מצטיינים מחוזי של משרד החינוך שיתקיים בחודש אוקטובר: רועי כלפון מתיכון קלעי, יוסי רגב מתיכון תלמה ילין ויעל אהרונוביץ מבית הספר היסודי יגאל אלון.

תיכונים

איה דג'אווי – מרק מתיכון "שמעון בן צבי", רכזת בגרויות, רכזת שכבה ט' וחברת צוות הנהלה.

יוסי רגב מתיכון "תלמה ילין", ראש מגמת הג'אז.

פטרישיה פריטל מתיכון "אורט", מורה לאנגלית, רכזת תרגום במגמת דיפלומטיה, רכזת פרויקט "מחוברים" ורכזת "קפה אירופה".

רועי כלפון מתיכון "קלעי", מחנך כיתת מב"ר בשכבה י' .

יסודי

אורנה בר מבית ספר "גורדון", מורת מתי"א ורכזת ההתנדבות בביה"ס.

דורון בר מבית ספר "שמעוני", חבר הנהלה, מחנך, ואחראי ביטחון ובטיחות, רכז מסעות וטיולים.

חני שתיבי מבית ספר "אמונים", מורה לחינוך גופני, רכזת זה"ב ומקדמת בריאות.

יעל אהרונוביץ מבית ספר "יגאל אלון", סגנית מנהלת ומחנכת כיתה ח'.

לימור ישיל – פרידמן מבית ספר "בורוכוב", מורה לחנ"ג ורכזת ביטחון ובטיחות.

נעה נוימן – קמפ מבית ספר "בן-גוריון", מחנכת כיתות ז'-ח'.

רוית ציתיאת מבית ספר "כצנלסון", סגנית מנהלת ומחנכת כיתה ז'.

שירה פולק מבית ספר "ברנר",  מנהלת בית ז'-ח', מחנכת כיתה ז', רכזת שפה ופדגוגיה.

גני ילדים

ברכה פרחי, מנהלת גן נורית.

בת שבע מתנה, סייעת בגן נורית.

טליה גיטלר, גננת משלימה ומדריכה ב"מוזה באה לגן".

רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "ככל שעוברות השנים, כולנו מבינים את גודל השליחות של כל מי שעוסק בחינוך. המנהיגים האמתיים שיכולים לעצב דפוסי התנהגות וערכים שמוטמעים בקרב התלמידים ומשפיעים על עתידם – אלו אנשי החינוך. הערכתנו נתונה לכל מקבלי אות ההצטיינות, על שנים רבות של עשייה מאוד משמעותית. המורים המצטיינים שנבחרו יודעים לשלב בין מלאכת החינוך הרשמית והעברת הידע, לבין היכולת לזכות באהדה ובהערכה של התלמידים ומשפחותיהם. לגננות ולמורים ולמורות המצטיינים יש נוכחות שאי אפשר להתעלם ממנה, ברק בעיניים ומוטיבציה שלא פחתה עם השנים, לתרום ולתת מעצמם לטובת ילדינו."

אירית אהרונסון, ראש מנהל החינוך, הנוער והצעירים: "חינוך מורכב משלושה קודקודים: הישגים לימודיים, פיתוח חוסן, שייכות והכלה, וחינוך משלים (בלתי פורמלי). אדם שלם הוא אדם שלימדנו אותו לשלב בין שלושת הקודקודים האלו – אדם שצמא לרכוש ידע,  שיודע להתמודד עם מצבים שונים ועם שינויים, ובמקביל להתנדב ולתרום לחברה. אנשי החינוך המצטיינים נבחרו על-ידי העמיתים שלהם מתוך צוותי החינוך בבתי הספר, והדבר מעיד על כך שהם מהווים מנהיגים ומובילי דעה בתוך המוסד החינוכי. מתוך היכרות צמודה ועבודה משותפת, אני יכולה לומר בגאווה כי אין קאדר של מנהלים, מנהלות, מורים, מורות, וגננות שכזה בכל מדינת ישראל."